Home Deco

Breng kleur je interieur

De tijd dat een deurmat enkel grijs of zwart was, is voorbij. Tapijten zijn vandaag niet meer louter functioneel maar brengen een persoonlijke toets in je interieur. De Home Deco reeks van MercuryFlooring staat voor gepersonaliseerde vloerbekleding zonder limieten.

 Op vlak van design zijn de mogelijkheden eindeloos: foto print, creatieve designs, patronen, mozaïeken, teksten, realistische haarscherpe imitaties van structuren zoals bijvoorbeeld hout, zand of kokos, … Klassiek kan u kiezen voor een afwerking met of zonder boord. Binnen het gamma van printbare kwaliteiten is het zelfs mogelijk om elke denkbare vorm uit te snijden.
ONZE PRODUCTEN

Home Deco bij jouw thuis

Ons Home Deco assortiment biedt mogelijkheden voor het hele huis. Keuken- en tapijtlopers, kindertapijten, … Via het digitale printing proces en flexibiliteit in afwerking (vrije vorm) zijn de mogelijkheden oneindig. Op zoek naar tapijten met een eco label? Als pionier in ecologische backings kunnen wij u het gamma eco mats aanbieden.

Kindertapijten

Kleurrijk of leerrijk? Of allebei? Alle vormen, designs en prints zijn mogelijk.
Lees Meer

Keukenlopers

Bescherm je mooie keukenvloer tegen vlekken en krassen met een decoratieve keukenloper.
Lees Meer

Carpet runners

Vuil en vocht blijft op de loper liggen en het is gemakkelijk in onderhoud.
Lees Meer

VOORDELEN

✔ Decoratief en functioneel
✔ Personaliseerbaar 
✔ Vrije vormen
✔ Kleurvast
✔ Afmetingen naar keuze
✔ Geen kleurbeperkingen

KIES JOUW PRODUCT

Wil jij je interieur een persoonlijke touch geven? Neem een kijkje in onze digitale catalogus en kies de gewenste kwaliteit uit ons Home Deco gamma.

POPULAIR

VELVET

LEES MEER

ZACHTE KWALITEIT

PEARL

LEES MEER

HAARSCHERPE PRINT

PATIO

LEES MEER

Kijk naar alle beschikbare kwaliteiten

OPEN E-CATALOOG